Saturday, 12 March 2011

Segmen Abg Ben !! weee : LELAKI vs PEREMPUAN..

Salam reader... weee... aku tadi dah join segmen si jejaka terhangat kan..so sekarang aku join segmen Abg Ben pulaa...aku memang dari dulu berminat je dengan cerita2 abg ben ni wo... best2 ajee.. hehhe
so here i have answer al da question special for ladies !.. 
baca jangan tak baca.. :)


Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ? 
bagi pendapat Hani.. majoriti kaum adam berblogging dengaan sepenuh hati iaitu dengan berhati ikhlas la name nye .. wee :)
 
Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
Tidak semua mahu meletakkan gambar mereka.. mungkin mereka hanya mahu low profile dan berkongsi cerita sahaja... gambar tidak penting kot bagi mereka.. huhuhu
Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
Lelaki berblog kerana igin mengisi waktu mereka.. selain itu ada juga lelaki yang berblogging untuk berkongsi maklumat..
Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?  
Style mereka yang simple membuatkan ramai berminat untuk melihat blog mereka dan blog mereka tak BERAT !!!. hahahaha
Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari .. 
hehe... blog Abg Ben Ashaari !!heheh...wee ~!
Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda?
Jika hani lelaki?? heheh..tak pernah fikir nak buat blog la.. teringin nak belajar silat la..ok2.. lari dari soalan ni... hani mahu hiaskan blog hanie yang melambangkan maskulin meh.. ingat pompuan aje leh hias... lelaki pon boleh hias ;agi power aw.. hahaha.. dats my opinion la abg ben !!

p/s : maaf jika jawapan hanie bisa membuat kan kaum adam berkecil hati :)..


6 comments:

Fyqa said...

wahh. suka bca pndpat org laen.

hihi.

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

solo molo said...

tue dia ehhh...
macam-macam jawapan yg kuar...


salam ziarah dari segmen panas En Ben...

d_tieah said...

Setuju.. Blog lelaki simple jek.. Tapi kan, ade gak blog lelaki yang berat.. Hahaha..



Entry Terbaru : Gempa Bumi Dan Tsunami Di Jepun

Cempaka Biru said...

Setuju sangat2... blog lelaki memang simple, bahasa pun ilek-ilek tapi isi gempaks....

Cik Sue said...

singgah sini dr segmen En Ben...

salam kenal... =D

Novelgurl said...

Salam singgah dri blog En.BA =)