Wednesday, 16 March 2011

Out maaa !

Salam readers !
out ke mana aku ek?? huhu.. aku sebenar nya ada interview kerja jadi pembantu kedai buku yang bakal di buka d Tesco, Nilai.. aku pergi interview tadi pun dengan member aku gak.. hehe. naziera atau gelaran lainnya Hagemaru !... hehehhe  waaaa... memang nervous maaa.. *even kerja nya tak ada yang nak mohon kan * tapi aku tetap mohon saja bagi mengisi waktu2 aku yang tengah free ni.. jika aku berpeluang kerja di situ, maka dengan rasmi nya aku memberitahu bahawa aku akan jarang update blog la... tapi maybe akan update sikit2 kot.. huhuh..

blog aku kan dunia aku jugak..so... aku tetap akan update blog aku yg comel lotei ni !. hehehe...

ok2.. aku dengan wase sedih nye mahu memberitahu bahawa aku tak dapat jumpa sang kekasih ku ... waaaa.. amat menyedihkan !.. hal ini demekian kerana dia tidak dapat singgah ke Nilai dengan kadar yang segera... ha??? haiyak.. tak paham pulak aku .. hahaha.. maksud nya.. dier tak dapat singgah Nilai sekarang sebab barang yang die mahu hantar banyak sangat ntuk tempat lain.. dan dier kena segera kan tempat lain dulu.. ntuk Nilai mungkin waktu yang lain..... sudah paham kan.. tak paham lantak korang la yeee. hehehe

tadi lak aku kacau abah aku.. waaa.. ari ni abah aku buat sesi ceramah tambahan di rumah... oh ayah tembam kuh * even aku ni lagi tombam dari abah.. hahaha *... abah aku tadi dengar aku cakap dengan Lan aw.. then tetbe angah aku menyampuk .. " la pakwe ko uh nak ko..kena tasmik dengan angah dan abah dulu !. lau dah lepas tasmik baru dapat kahwin! .. " hahahahaha.. memacam la mereka2 ni.. aku tak de nak cakap ape pon.. tapi yang pasti mereka kelihatan meerhati jugak la dengan aku kan.. *al-maklum la.. aku ni anak bongsu dol ! *....

abah aku pon kata... " SUNAT DULU DIK OI !!!! " aku dengan kadar segera nya terus gelak giler 2!!.. hahahh... ok gak uh... lau tak sunat mati aku anti !>. hehehhe..
macam mane pon jika terbuka hati sang kekasih.. memang dah ada warga2 yang sudi membimbing si dia selain aku la kan... hehhehe :)

ok chow lu k ! tata

5 comments:

GreenAppleKu.com said...

Folower no. 323..salam kenal dari saya.

grawwrbabe. said...

thanx dear !

MiszNoRuL said...

waa..de interview ke? gud luck..

anyway, sudah tag anda ni kt 1 contest..
klik sini la ye.. TQ

http://misznorul.blogspot.com/2011/03/contest-jom-cover-mulut.html

sarah mohamad said...

good luck dear :)
all the best !

grawwrbabe. said...

tq my dear !!!