Tuesday, 29 March 2011

sahabat.. aku merindui mu..

Salam... yes... sahabat.. aku sungguh merindui kamu semua...


  • UNA
  • FEYRA
  • JEMIR
  • DILA
  • PENG
  • NANA

mereka penyeri hidup aku.. walaupun salah sorang tue selalu buat aku marah tapi bila dah rasa rindu.. tetap berhubung.. nama pon kawan kan??? i really miss my beloved friend !... WHERE ARE THEY???  hope dapat la berjumpe merekaaa... aku sayang mereka sangat2.. tak sanggup melihat mereka terlukaaa... mereka kesayangan ku :(

memasing dah masuk universiti kecuali aku dan jemir.. kami berdua bergelar bekas budak sekolah lagi ye sebab kami budak tingkatan enam.. :p waaa... sekarang memang dah susah nak jumpa... perkembangan kami??? aku dan jemir bekerja ye... dan yang lain2 semua nya kusyuk belajar * jap.. kusyuk ke?? hahaha *...

yang paling aku selalo jumpe si Dila... pastue Una... diikuti oleh Nana.. hehhe... si Feyra dah berada di Sarawak... si Peng di Ukm... busy kot...

actually, aku sebut nama2 mereka je kerana mereka ni geng aku time sekolah menengah.. si jemir uh geng lam kelas ajek.. hahaha..., die menyelit sebab masih setia berhubung cuma jarak tak berhubung uh jauh2 sikit la.. yang warga perempuan yang laen2 semua nya segeng dengan aku... geng kuat makan... geng kuat kutuk !... hahaa.. geng kuat protes.. geng lepak...weeee.... hope kami dapat jumpe lagi laaaaaaaaa :)

4 comments:

Amal Nura said...

be cool :')

grawwrbabe. said...

hahhaha..ok2 :)

grawwrbabe. said...

power laaaa... dalam sejarah meh ada 20 lebih yang like.. hahaha.. click2 la lagi ye :)

eyan said...

nme aq de!!huhu..mish u too dear...=))