Saturday, 12 March 2011

Blog Review Assignment 2 Oleh Jejaka Terhangat..

Salam guys..  dengan mood yang tak stabil ni aku sertai jugak la satu aktiviti simple ok.... aktiviti simple yang aku dah gelarkan ini ialah blog review assingment 2 oleh Jejaka Terhangat... macam kerja lecture bagi pulak kan..hehhehe.. ok2... anyway aku ni telah di tag oleh Wani tembam.. haha.. ntah kenapa dier tag aku yang sengal ni kann.. hahha...

ok2... tugasan ni telah diarahkan oleh jejaka untuk menerangkan serba serbi kelebihan dan kekurangan blog si Farhan.. dier bagi peluang 2 kelebihan dan 1 atau 2 kekurangan yang perlu Farhan perbaiki... :)

ok..bersedia Encik Farhan?? ok2.. hani tak tahu la nak terangkan dengancara yang profesional tapi ni semua pendapat hani la kan..

kelebihan blog Farhan :

  • blog nye bertemakan warna hitam... memang smart !
  • tulisan blog yang menarik dan sedap mata nak membaca.. :)
kekurangan blog Fahan :
  • tiada border la my dear ... tujuan hani kata macam tue kalau ada border..bagi lagi kemas entry farhan dan widget yang farhan masukkan pon takkan nampak bersepah.
  • kurangkan lagi short form ye... martabatkan bahasa kita sebaik. cewaah !.. dats all. :)
ok... itu sahaja lah pandangan hani.. selain itu Hani serahkan pada member blogger cute hani yang komen ok.. siapa kah dia???
dia ialah...

sekian terima kasih.with lot of love.. : hanie love :)


2 comments:

Siti Safiyyah said...

wahh hanie pon join..adakah ss ade harapan lagi ni?? ;p eh papepon gudluck eh? ;)

Jejaka Terhangat said...

nice la cik hanie..asaimen diterima..nnti jgn lupa tengok keputusannya yek :)