Friday, 11 March 2011

migrain ka??? papa !!!

Salam readers... waaaa... cemalam kan aku dah inform yang aku cakit kan... tak sihat cangat kan?? along aku kata aku kena migrain maa... coz aku sakit sebelah kepala aje... sakit yang aku kena ni bukan sakit pening lalok uh.. tapi kepala aku macam tegang je..macam ada sesuatu yang memadatkan kepala otak aku.. Ya Allah..sakit nye !

mahu aku meraung semalam... dah tue kan..sempat la lover baby papa aku kol kejap... waa.. mahu nangis bile cakap dengan die..mahu aje aku suruh die datang rumah aku ni bagi die urut kepala aku..waaa... *auw ! gatai nya aku dol..hahah... sedangkan along aku dah sedia berkhidmat nak urut aku*... so... dier punye wisau la kan... suruh aku pergi klinik.. makan ubat... minum air sebanyak yang mungkin.... dan memacam la yang die bebelkan... memang die kekasih yang mengambil berat la... tak cukup dengan itu..die duduk kol aku dengan tanye keadaan aku.. hehhehe... thank you sayang ku... baik sangat hati awak lan...


kejadian aneh lak yang berlaku tadi, aku nak makan roti dengan telur... korang tahu tak apa dah jadi sebelum aku gap roti uh??? angah aku gi tuang nye air kopi susu atas uh !! macam dol tue die !!... jam aku taw... terus terputus selera nak makan... ntah apa rasa la bila di makan macam uh.... adoii !!.. suke betu; buat ood pagi indah aku terbantut... waaaaaa

korang jangan putuskan selera adik beradik korang k... lau tak sama sahaja sakai macam big brother aku uh... haahahahaha

1 comment:

fiezah solehah said...

get well soon =)

fiezah singgah dan follow...
terima kasih sudi follow fiezah~