Thursday, 31 March 2011

Blog Review Assignment 4 Oleh Jejaka Terhangat

salam readers kuh semuaaa... * hang bek jawab salam ok... dosa tak jawab meh !*..
dengan ada nya pic di atas.. ia telah menunjukkan bahawasanya aku tengah join assignment reviem yang ditaja oleh Jejaka Terhangat

kali ni..si jejaka menyuruh peserta komen tentang blog Kak Diana..

macam biasa.. mesti ada kelebihan dan kelemahan kan..
sebelum tue aku mahu kata yang blog kak diana is great la !... hehhe. mudah saja bagi aku untuk menjenguk..

kelebihan :
  • mudah untuk saya masuk ke web akak... ringan dan tidak semak... *uhuks.. sori kasar *
  • simple but great !
  • entry akak majoriti nye best dan tak memboring kan hani :)
kelemahan :
  • blog akak warna macam kusam la ... apa kata akak pilih warna yang agak lembut... sejuk sahaja mata pembaca untuk melihat :)
  • tulisan entry akak leh tak kecik kan sedikit.. hal ini kerana  dek tulisan besar boleh memakan ruang yang ada dan membeban kan para pembaca scroll ke bawah terlampau lame.. tak pun kan, akak buat 1 atau 2 entry jek.. set kan la ye.. bagi mudah..
  • header akak xmo letak pape ke?? letak la bagi cantik :).. boleh mintak syeg graphix hiaskan.. die terror buat wo.. :)
ok dats all. :).. harap kak diana tak marah ye dengan teguran hani yang sedikit ni.. macam mane pon blog akak tetap mempunyai isi yang mantop !... pembaca tetap hadir sebab input kaka :)

hani tag kan seseorang... :

die ialah.......Syed Graphix !



4 comments:

SyedGraphiX said...

huhuhuh. kena tag lah :)

diana said...

terima kasih...:)
akak tak boleh la letak 1,2 entry je sebab
entry akak sehari ada 5-7.lagipun 3 post tu dah ok rasanye sebab entry akak pendek2..
header tu akak pun pening nak pikir nak buat lagu mana..
tak dak idea..
akak nak tukar warna apa ye blog tu??akak suka oren.tapi tak pandai nak padan kan dengan kaler apa..bab2 pilih kaler ni memang akak failed la..
hahahah

grawwrbabe. said...

kaka....urm... blog akak tue boleh agi di hiaskan cantik2... xpe2.. lau hani free hani bantu akak ye :)

Jejaka Terhangat said...

point2 yang baik ci hanie..JT stuju sungguh.

thanks sbb sudi join assignment review 4 ni ye. keputusan asaimen dah keluar. meh terjah sini =)

Pemenang Blog Review Assignment 4