Monday, 21 March 2011

gado dan nanges !

Salam readers..semalam aku keje agak kelam kabut..,huuu.... buku2 baru smpai ntuk kedai baru maa... memang giler2 susun buku2 uh la...
dan ari ni aku akan ganti pekerja KAk Ji ( Kak Ji owner kedai buku k )yang excident motor.. kesian.. tak dapat bangun sebab badan die bengkak2...so, akak Ji mintak tolong aku ganti kan pekerja uh la... so waktu kerja hari ni ialah dari pukul 9.30 pagi hingga pukul 10.00 malam... hahah.. power tak waktu tue??? konfem aku akan belash waffle coklat giler2 banyak hari ni !..hehhehe.. sambil menunggu orang beli sambil makan woi !

ok2.. stop by there... tajuk aku uh pasal gado dan nanges kan?? so.. mane datang lak gado kan?? gado ni jadi antara aku dan Lan... seyes aku sakit hati semalam... menanges pon ada sebab aku tak dapat mengamok dengan die.. die pi OFF fon dol !.. bapak la aku sakit hati...

punca gado ni ialah waktu kerja aku yang panjang... haih... die marah aku sebab kerja lebih masa... die kata dier tak suka aku letih dan die takot aku tak dapat meseh die... Ya Allah !!!.. memang semalam Kau menguji kesabaran aku dengan manusia sorang ni.. dah la die yang paling aku sayang... puas wo nak bagi penjelasan dekat manusia sorang ni... last2 aku fed up ! seyes fed up !... even ayah aku pon tak ada nak marah macam ni.. nak melarang aku macam ni.. kenapa manusia sorang ni yang betul2 marah aku kerja lebih masa macam ni??? sayang sangat ke???? kalau sayang bagi la peluang... ingat ko sorang je ke boleh kerja??? aku pon mahu gak kerja dan dapat kan duit untuk diri sendiri kan...jika aku tak kng2 ko.. tololng yang amat la.. jangan  kong2 aku...  tu je k... harap maklum.. !

dan semalam juga kan... ada la beberapa insan yang sudi mendengar luahan aku... thanx sangat pada insan2 yang tersayang :))

hope hari ni lagi baik dari hari semalam... sekian :)

3 comments:

noonaQQ said...

kesian honey..smpai mcm tu skali kn..? sbr la yer..

JenCy said...

Same laa kite, kak. BF mngongkong sgt. Sy fhm stuasi akak :)

grawwrbabe. said...

thanx dear sbb sudi bacaaa... jency... memang la.. susah sgt bile dah gado ni... nak ppjuk giler susah..