Sunday, 20 March 2011

Blog Review Assignment 3 Oleh Jejaka Terhangat.

Salam readers...
aku hari ni mahu join blog review assignment si jejaka terhangat yang ketiga...
kali ni die mahu kita view blog cik misz Nadea..
so...
di sini terdapat kelebihan dan kelemahan dalam blog misz nadea la..

so misz...ni antara komen2 hani ye :)

kelebihan nya :
  • blog misz Nadea so colorful... i love it... suke giler dengan color purplee...hehe... sedap hati memandang blog misz..
  • entry2 misz pon tak menggunakan short form which is very gud la... betul2 memartabatkan bahasa kita :)
  • misz nadea mempunyai kreativiti sendiri dalam menghiasi blog misz... so attractive !
kelemahan nya :
  • walau bagaimana pun masih terdapat kelemahannya ya misz Nadea.. blog misz kelihatan padat...kalau boleh kecil kan sedikit tulisan untuk sidebar punye... sebab blogger more focuz kat entry yee especially me.. hehehe... besar kan sedikit bahagian entry... adjut la width dier ek :)
  • ucapan terima kasih tue bagi letak atas la dan kecik kan sedikit font nye bagi scroll tak jadi makin kecil atau erti lain nya, page jadi makin besar..so... dats all la... 
so... hani harap misz dapat terima komen2 hani ye.. hehhee.. 

so... bagi menambah kan komen2 buat blog misz ntuk ke arah kebaikan ini.. hani tag kan 2 orang ye 
mereka ialah :



2 comments:

cik Ladies said...

lawa nye entry niey.. blog niey comel.. :terharu .. =P

Jejaka Terhangat said...

point yg bagus. teknik mengreview cik hanie dah semakin baik. teruskan yek..

asaimen diterima.nnti mcm biasa, bila keputusannya kluar nnti jgn lupa tgk ye..=)