Wednesday, 2 March 2011

Memory photo contest ?? interesting ??

salam readers tembam ku !..
hahaha.. aku join lagi contest ynag disediakan oleh sahabat blogger ku iaitu cik Waniey !
so... memandangkan aku ni pon de banyak gambar kenangan dengan kawan2 aku...


sebelum tue aku nak la nyatakan syarat2 nye bagi nak menyertai pertandingan ini...
first of all.. contest ni telah dianjurkan oleh Cik Ain berserta page pertandingan nya ini..


bagi nak tahu syarat2 nye ini... di sini keterangan syarat2 nya yang di nyatakan oleh Cin Ain kita :
1. Macam biasa, u all kenala follow blog I  dulu..if taknak follow,it's ok.. cuma susahlah bila I update ni..I mungkin tukar closing date cepat..hmm~
2. Tulis entry "Our Memory Photo Contest", Letak banner seperti di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini, Letak lah banner contest ni kat sidebar sekali tau!
3. U all mestilah upload gambar u all..gambar tu mestilah ada gambar u all sekali..dan tulislah ayat yang paling simple kenapa u all pilih gambar tersebut. Contoh "I pilih gambar ni sebab I miss my friend a lotzz!!"
4. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger u all tau.. (",)
5. Hadiah?? gerenti best !! of course anak patung comel lagi besar dariLovely Lace!!
6. Tarikh tutup 01/04/2011
ada faham?? simple aje kan..?? ok2... aku akan letak pic aku dan member tercinta aku k..



ada cantik ?? ni gambar aku dekat ALAMANDA... tyme beraya.. aku tak ingat raye ke berapa.. hahaha.. tue sebab kami cun melecun !.. hahaha poyo... anyway ni la kenangan aku paling terindah sebab mereka semua ni dah berada jauh da.. masing2 dah busy study kat negeri perantauan mereka.. ada yang berada di Sarawak.. Shah Alam.. Bangi... Melaka... Serdang... aku seorang jek masih kekal di kampung indah ku...

harap gambar ni boleh memberikan kegembiraan dalam hidup aku bile menatap gambar kenangan ni... i love them forever ok... has no end in our relationship !

ok.. now aku nak tag beberapa gurl yang boleh join pertandingan ini :)

mereka ialah :

Cik Terompah
Cik Ayin
Budak Comel
Noraim

ok2... dats all... just havin fun ok...


4 comments:

cik ayin said...

mekaseh :)

grawwrbabe. said...

hehhee.. same2 syg :)

noraim said...

tq dear. i'll do it later ok? :)

Abhamz said...

SALAM, SEMOGA MENANG...