Tuesday, 1 March 2011

open minded..

salam readers..
well... isu open minded.. aku ade gak bace sal pelacur blogger..dan kerana kesian...
fuhhh....aku wase dier memang jenis tembak orang la kan...hahah... *joke beb lensa rosak *
ok2... di situ ade la isu nyee... tentang sis yuyu kan... cian sis tue.. tak pasal2 dier kena...
tape.... sabar itu separuh daripada iman...

ape yang aku mahu kate kan sal open minded ialah.. isi2 kandungan cter dier agak tajam dan pedas... kalau orang lain bace mungkin ade yang setuju dan ade juge yang naik hangin... bergantung pada sesiapa la coz tue hak memasing.... bagi aku, dier mahu sampaikn secara direct cume ade part uh agak memalukan la... lau dier wase nasihat agama memualkan... memang sedih la coz banyak sangat ke ilmu dier da tanam kat dada nya?? setahu aku la kan... orang yang betul2 banyak ilmu makin tahu hormat orang... dan rase dier tahu cara yang betul nak berkomunikasi.. hairan sungguh... agak dier penuntut course physco kot...

lagi satu.. semua orang ade hak untuk menulis... dan jika ape yang dier tulis tue macam SAMPAH... lantak la... asalkan kalau betul kamu tue mempunyai perasaan nak menegur... just tegur personally or tak pon... tegur dengan baik.. yang pasti... practice make perfect...

entah la... aku tak mahu cakap lebih sebab aku sendiri tak cukup ilmu di dada.. memang ada yang dikatakan oleh lensa rosak tue ade betul nye kerana pemikiran manusia sekarang agak tertutup dan tertumpu pada yang satu sahaja... jika mahu membuka minda.. sila jelaskan dengan lebih kerana aku sendiri pon mahu belajar tentang PEMIKIRAN BARU uh... ilmu baru tue.. aku pon berkenan.. :)

sekian.. hanie..
p/s : yang baik diteruskan , yang tak baik sila la buang jauh2 :)

4 comments:

waniey said...

saya sokong..hahaha...adoii...
ssh meh cm nih...just de part2 yang ok sikit jek lam story die uh...

grawwrbabe. said...

tue la.. tape... hope ape yg dier smpaikan pas ni lbeyh jelas la.. :)

Eel said...

sy blank sbb tak tau pe yg dibincangkan ni. tapi nampak mcm menarik je.. nak link blog orang tu~~

Shafiq said...

As salam. Just passing by and follow you. Thank you! What a pink blog! ;-)