Friday, 4 March 2011

pabila Kami bertemuu :)


Salam readers !!!!...wah hari ni aku giler babeng gembira woiiii !!!
yela ... sebelum ni aku asyik putih mata ajek tengok sahabat2 aku dating ajee kan.. jadi.. hari ini dalam sejarah hidup aku berpeluang menemui tersayang ku ! *LAN* !!..

Hehhehe.. aku ingat main2 sebab dier busy hantar barang ayah dier.. jadi aku tak mahu la kacau hari2 nya... tapi bile dier sebut dah sampai SHAH ALAM tymeaku dok rehat dengan bebudak ni, ape lagi.dengan tanpa lengah nya aku kejar mengambil Fon aku dan kol akak aku laa.. hahaha.. lagipon aku ade duet lebih kan.. aku bayar kan semua la asalkan aku dapat bertemu sang kekasih hati...

hahaha.. aku ajak Manje.. bagi menemani akak aku bile aku dah jumpe Lan.. last2 kan... jeng2 !!!!.hehe.. kami jumpe dekat dengan kawasan Stadium Shah Alam... dier parking Lori nye tue dekta dengan Petronas. hehe..sekali aku nampak dier turun dari lori dier.. mak oi!!.. giler tinggi lampai.. hahahaha... terkedu sebab mesti aku kena mendongak je pandang dier..

dier pon nampak gaya macam tak sabar nak jumpa aku.. dier nye driver lak gi blah ke Selayang..hahaa. bagi chance aku bersama LAn... akak aku pon bawak la kami ke SAcc Mall.. waaahh... bila dier duduk dengan aku.. aku rasakan tangan dier sejuk giler.. rupenye dier ngantok plus penat..cian sangat2.. !!.. mata dier giler layu aku tengok... bagi nak bagi dier segar.aku ajak dier makan kat NAndos !.. fulamak.. aku tak pernah jejak kat NAndos... kuno la katekan.. hahaha..

jadi.. bila dah order makan... aku soal macam2 la kat dier.. hahaha.. dier tak boleh tatap muka aku lame2.. hehhe.. takot gugur iman agak nye kot..aku pon biar je la..bila dah berdepan ni la baru aku dapat rasakan suasana kami bersama.. serius beb.. macam dalam mimpi maaa...

after kami dah makan.. hahahhaa.. dier tak mahu bagi aku peluang untuk duduk..dier tak mahu aku jadi malas... jadi dier tarik tangan aku dan ajak jalan2 dekat kawasan Masjid Shah Alam.. hahaha..memang berpeluh aku dibuat nya... sebab dah penat.. aku suruh dier stop dulu.. waaa.... kaki pon dah start melecet...bila aku tatap kaki aku.. kaki dier pon aku tatap sekali la..alahai.. kesian sayang aku.. kaki dier kering sangat2.. sebab busy kerja menyebabkan kaki dier luka2... aku urut2 sikit kaki dier...

bila kami nak balik.. akak hantarkan dier ke Subang Mewah.. aku , akak dan manje temankan dier sekejap.. dan kami pon balik.. hehhee..sepanjang kami bersama... memang banyak benda yang kami bualkan... hehhehe.. so much fun... kali pertama aku merasai suasana DATE !... even dier agak comot sedikit tapi aku tak kisah sebab aku puas berjumpe dengan dier ! dats all... dan aku rasai rasa cinta kami !

5 comments:

Sweet Salt & Sour said...

b4 nie kowg x pnh jmpe ea?hehe...
sweet2...hope kowg kekal...aminnn...:)

nadira shahid said...

alol0, so sweetttt ;)

grawwrbabe. said...

hehehhee...tq... a'ah..susah sgt dpt jumpe.. dier owg kedah..hani owg Selangor :)

fasya said...

waaa..best sgt dpt jumpe org tersyg kan.. lg2 org tu jauh ngn kite..dpt lpas rindu bile jmpe..i pesan kat u, dlm hbgn jarak jauh ni u kene byk sabar tw..n the most important is trust.. klo xde trust, ssh la syg uiii.. cam i kat ganu..bf i kat jhor..dpt jumpe time sem break je.. hbgan kitorg nak msuk 5 thun dah..but sooooo sad..my fmily x ley trime dy..n kitorg break care baek..hm.. btw thanks coz be my follower =)

suE aREZella said...

sweet sngt...hope korang bahagia hingga ke akhir hayat