Monday, 28 February 2011

20 Tahun Sdah ;p

salam readers yang tembammm...
ahahhah
 well.. 28 Februari merupakan tarikh keramat aku !..
means today is my birthday laaaa.. hehhee... gembira??? yeahhh of coz la sebab ramai yang wishes... mean ramai yang care about me la kan.. hahaha bapak bangga diri kan..

anyway.. aku rase terharu sangat2 coz my along still setia bersama aku dengan membelikan aku kek hari jadi...
eventhough tadi aku kerja, namun aku dapat meloloskan diri untuk pulang ke rumah bagi meraikan hari keramat ku ini bersama abah, along, akak dan angah.. weee ~~~ hepi nyee !!! * sadly i miss my beloved mama*

tape2... it's fine laa... ramai2 sangat pon membuat kan aku tak dapat rasai kehangatan majlis makan2 kami..hehehe..*aku sudah merepek2 ! *

ok2..keadaan aku agak simple  tadi bile aku nak makan kek SECRET RESIPE...hehhe... muehehhe.. makan2 je kan.. xyah la lawa2... muehehe. and then... bila da mam kek ni aku agak terkenang arwah mak...windooonye ngan makk.. aku sungguh merindui kehangatan memeluk mak !!!... wwaaaaa.....

ringkas nye aku takde la sambut giler sangat hari ni sal besday aku tue.. maklum la... dah besarrr...*tapi aku still macam budak2 dol ! * hehhee...ok..at last.. thanx for da wisheess!





here... antara paparan*ececeh ! poyo jek aku nak kata paparan * ... kire picta2 aku tyme celebrate besday aku la....wweeeee..kek coklat giler codap !

7 comments:

cik ayin said...

hepi besday yaww :)

Penyair SenjA said...

waaaaahhh...birthday eeeaaa....eppy birthday,semoga panjang umur,murah rezeki n senyum selalu...
ni tuk awak...
telah bertambah kini usiamu
hanya kau yang tahu
hanya kau sendiri yang memahami hidupmu
semoga pahit dan manisnya hidup yang kau rasakan kelmarin
menjadikanmu semakin memahami kehidupan
semoga kerikil kerikil tajam yang pernah menghujam
semakin menguatkan keyakinanmu
SELAMAT ULANG TAHUN
semoga panjang umur dan selalu dalam lindunganNya
Ameen.......
*salam perkenalan...salam hati...;)

grawwrbabe. said...

thanx kamoo semua.... sungguh sayang kamoo semuaaa with love :)
hanie :)

sicomot-comel said...

wah,,bday dia upenye..
syukurlah tak 29hb februari..
haru jadinya nnt..keh3

heppy bday ye =D

Waheda Mahazer said...

salam..sis follower baru..

Addam Juhari said...

happy bday~

grawwrbabe. said...

thanx u guyss..love u so muchh :)