Friday, 25 February 2011

blog pink nye contest !

Salam readers !
hari ni aku sertai pertandingan BLOG PINK dianjurkan oleh BLOG PILIHAN MALAYSIA...
actually ade memcm warne yang dier anjurkan tapi aku menyertai ikut warne aku la kan.. hehehe..

well... mesti kamo sume nak tahu kan sebab ape aku pilih warne pink kan?? ngeee.. :) sebab nye ialah :


  1. warne pink ni look simple 
  2. warne pink ni make my page look nice
  3. warne pink ni membuat kan sesuatu ruang nampak luas tapi bergantung kepada kepekatan warne la kan...
  4. warne ni juge membuat kan hati seseorang ceria dan rase tenang.. (wasenye sebab aku tengok warne ni mcm best la )
  5. dats all. :)
aku tag kan beberape orang yang mempunyai blog yang pink.. :

3 comments:

cik ayin said...

mmg pink :p

grawwrbabe. said...

hehehe... ngee.. da nmpk sgt pink nyee sygg :)

Miss NaDYa a.k.a NaD said...

hanie :: cute kamoo punyer blog..nice song too..dah follow kamoo..harap kamoo follow nad jugak..=)