Friday, 11 February 2011

salam sygg...
well ..my day are just fine now..
cuma cakit pewot lorrr... waaaa~~~

hehehe..
even cakit pewot pon aku hepi jugak laa..

semalam my love kol aku..adoyai...
die mahu beli fon same macam aku meh...
aku dah kata lau duet kurang jangan lah beli syg tapi die nak gak..aiyo.

anti la.. bile jumpe anti aku sekeh hidung mancung dier tuee...
windo jugak kat dier ni...

lagi satu.. member2 aku ada inform kat aku result keluar 17 Februari. !!!
adoi !...
birthday aku lom lepas agi kot yunk oi....
tapi tak pe la...
redha saja lah dengan apa yang aku dapat nanti....

hari ni pon aku agak free so... apa lagi. mengedit blog ni sikit2 laa...
ok x??
hehehhe....

nak bagi sedap mata memandang sajaaa...

hope ok la ek...


4 comments:

Hanis MY said...

anteknyaa blog dier...kiut miut mcm tuan dia thanks folo..akak dh folo balik insyaAllah result gempak nanti..tak lama dah tue...

waniey said...

hani...result 17 feb????????????
wni nak pitam bce....
T_T

grawwrbabe. said...

wani.. xsure agi uh.. jgn caye sgt... huuhu..

kak hanis : hye kakak!!
thanx visit hani nye blog..akak punye pon comel :)

grawwrbabe. said...
This comment has been removed by the author.