Friday, 25 February 2011

fuhh.. menat wo !!

salam readers !
heee ~~~..
dengan rase bangga nye aku mahu memberitahu bahawase nye aku sudah siap mengedit blog Waniey !
waa... da lame aku gewam tgok blog dier yang macam litang pukang uh..haha..jgn marah wani mok !
ngee..jadi.. aku telah wat sesi 1,2,3 dan TUKAR !! waa... aku jadi pereka blog la pulak,..
hahaha.. ok2..
korang nak tengok hasil nye??


hehhee... sila komen ok kalau wase blog tue cantik or ape... aku dengan hati terbuka dan gembira ingin mendengar kamon kamooo sume  :))
well.. tadi aku sempat nangis sebab tergaduh kojap ngan lover Lan aku tapi da ok da.. sebagai mengganti wase sedih aku tue.. aku tibai la lepas tension wat blog wani tue.. at least kurang la wase tension aku ..hehehe.. 
p/s : wani mok.. anda puas hati x?? pape hal inform hani ok :)


2 comments:

waniey said...

hahaha..
of coz la puas hati...
if x..
xwat entry sal hani wat 2..hehe..
thnkx yep..!!

grawwrbabe. said...

hehehe.. ok2
pape hal inform aw.. ngeee...sementare masih free ni