Saturday, 26 February 2011

Panas Kenduri ! hee ~~

Salam readers !
hehe.. heran kan aku selalo je update blog comel ku ini..hahaha.. maklum la... tengah freedom sangat ni..sementara bulan 9 weyh..after dat insyallah korang tak kan nampak aku update blog ni sangat.. ntah2 sebulan sekali jek gamak nye sementare nak dapat laptop sendiri.. huhuhu..*bersdeyh la pulak *

ok2... kembali pada tajuk kita iaitu Panas Kenduri..
aku letak entry macam tue sebab nye hari ni ade kenduri abang sedare aku.. tapi pelik meh.. sebabnye la kan, pengantin belah pompuan nye belom sampai lagi...ponat dok menunggu tadi.. selalo dalam pukul 1-2 dah sampai dah untuk majlis bersanding... tak pela.. tak sume majlis boleh berjalan dengan lancar... tue sebab la ita ni kena bac doa sebelum mulenye sesuatu majlis kan.. sume nye maklum kepada sume orang tak kisah la orang tue beragama islam atau tidak beragama islam.. mesti berdoa untuk memohon kelancaran majlis mereka... insyallah mampu punye berjalan dengan baik...

kenduri hari ni aku anggap agak HOT  deyh.. memang cuace agak panas dan aku agak tak selesa... aku pergi juge majlis ni sebab mereka ni sedare belah arwah mak ku...even arwah mak dah tak de..kami tetap pergi la untuk mewakili arwah mak... nanti tak pergi akan ade pihak berase tak sedap terhadap kami ... huhuhu....

aku sampai jek kat majlis tue terus menyenduk nasi dan NGAP !.. makan larh kan... hehee.. lapar sebenarnye. agak berselera walaupun lauk2 nye agak simple... weee~~~ yang penting tadi ade larh adik2 sedare tersyg join aku .. hahah.. aku memang budak tak cukup MATANG !.. hehehe.. mereka sumenye dak2 sekolah menengah.. aku seorang ajek SOSAT !...tapi tak pe... asalkan have fun ok la kan..tadi pon aku ade mencuba memakai SHAWL baru ku.. yang warne ala2 PELANGI... hehehe.. so sakai doe !




























ahaha... atas ni gambar2 hot aku dan adik2 sedare kuh !.. hahaha.. agak sengal kami !mengalami kesukaran dalam mengatas kepanasan kenduri..! wah ayat aku memang tak boleh BLAH !.ehehe... comel x ?? tak kate comel tak pe.. *haha.. leh lak maen pakse2 ek... grau aje la weyh*




heee ~~ ni muke aku yang sudah memakai Shawl baru ku !.. ala, yang aku shopping kay MAsjid India tue la... nice kan??? murah pon murah.. tak sia2 la aku nak kate kan beb... hehehe..dan yang menambah komen tentang gmbar ni kan ialah kekasih ku ! Lan cakap muke aku POYO ! waaa... dier asyik kate aku poyo maa... waduh2.. poyo ke??? aku xwase poyo pon.. hehhehe..anyway.. dats all my entry today love !

will install entry agi lau ade hot stuff !
sekian.. with lot of love ! 
Hanie !

2 comments:

Profesor Adab said...

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? http://rosemujahid.blogspot.com/2011/02/sumpahan-allah-adalah-untuk-siapa.html

Profesor Adab said...

Analisis Surah Al-Fatihah mengikut konteks bahasa arab dgn Al-Quran
http://rosemujahid.blogspot.com/2011/01/analisis-surah-al-fatihah-mengikut.html