Sunday, 27 February 2011

Contest Blog Terkemas dan Tercomel.


heyyoo !
memandangkan aku freedom yang amat..aku decide nak join blog dak2 comei ni iaitu Nabilah dan Irah...
hahaha..sah2 aku memang takde keje weyh.... tak pela... untuk mengisi waktu2 lapang ku ini...
bagi sesiapa yang mahu join..sila segera kan waktu anda join contest ni ok...contest ni telah dibuka pada 21 Februari 2011 dan diakhiri pada 20 Mac 2011..apabila contest ni tamat..tarikh pengumuman pemenang akan diumukan pada 15 April 2011..

nak tahu syarat2 contest ini ?? sila baca box di bawah ye


Syarat Penyertaan• mesti follow blog irah and ila .*kalau tak follow serta mertanya terkeluar
• mesti ade blog . tak de pegi SIGN UP .
• buat satu entri pasal contest ni yang bertajuk "Contest Blog Terkemas dan Comel" .*dah buat entri pasal contest ni , jangan lupa letak link entri contest kat comment ye,pastikan link entri tu korang comment kat blog ila , jangan comment kat irah ok. .
• letak banner contest ni di entri dan sidebar . *kalau tak nak letak kat sidebar pun tak pe , asal kat entri ade oke la tu .
• tag 4 orang bloggers sahaja 



bagi hadiah yang akan diperolehi pula ialah :


Hadiah2nya ialah , bagi :-



jelas bukan?? jadi di sini aku mahu tag kan beberapa rakan blogger ku .. mereka ialah ;



hehehe... ni semua new friends aku :)
harap mereka join  :)
 P/s : nak tahu lebih lanjut klik sini ye :)



2 comments:

mzhany said...

waa cantik template ni...suke suke

grawwrbabe. said...

hehehhe.. kaka lame xkomen blog hani..windooo !