Monday, 11 April 2011

MAK QAISER April Giveaway


salam semua bloggerrss !!! nampak atas itu ada apa??? hehhee.. hani join Mak Qaiser punye GA... weee... happy dapat join... sape2 yang mahu join.. jom join ok..... tak rugi lau join meh... boleh dapat rakan2 yang ramai kan... so mak qaiser..hehhe.. ok tak.... macam mane pon thanx sebab jemput hani join GA ni :)

kalau korang nak join Ga Mak qaiser...kena buat :


  • follow blog2 penaja MAk Qaiser :) * hanie da follow :)*
  • and korang kena letak banner tue la bagi menandakan korang join GA ni :)
  • kena tag 2 orang sahabat korang.wee...bagi orang yang di tag. anda ada syarat2 yang perlu diikuti... so bace la kat entry Mak Qaiser :)

dats all.. hani tag Cik Diyana and Iejjah

P/S :  CLICK BANNER TUE UNTUK TAHU LEBIH LAJUT TENTANG GA APRIL MAK QAISER :)

3 comments:

diyana said...

mekaseh hani seba tag saya..nanti saya join yep..;))

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ohayou^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
btw, nice blog :)
Thanks~

karipapsayur said...

Hi, Mak Qaiser dtg check

Kamu x follow blog karipapsayur dan My Life N Talk Talk( - 2 point)

Kawan2 yg ditag bole diview profile cuma x join GA. ( - 2 point)

Maka, 13 - 4 = 9 points untuk kamu

p/s: Kalau ada yg ahkak terlepas pandang, sila check dan inform k

Good Luck