Saturday, 9 July 2011

Utaraaa

Salam.. semalam aku ade borak dengan member aku si azmir pasal stdy aw.. oh my... die dah dapat peluang belajar dah kat Utaraa.. mesti die hepi sangat2... :) aku lak??? Uitm nye aku tak dapat :(  Maybe universiti lain kot yang bakal menunggu aku.. heheheh.. hope so la kan.. jangan aku pon sangkut ke Utara la... hahah.. lau tak memang selalu je la kan ajak Lan turun Penang uh.. Kedah ngan Penang bukan jauh sangat kan.. hehehe..

aku bayangkan kalau same stdy with Naziera, Zpah, Ekin dan dak2 form 6 lain.. fuhh. giler gempak la tempat tuee... dah ler group aku dulu paling kepo kat kelas. hahaha. tapi alhamdulilah la.. kepoh2 kami.. kami dapat jugak menduduki tempat pelajar2 yang cemerlang kan... hehehe. belajar ni hati mao ikhlas maa..dugaan tue konfem aka mengiringi diri kitaa.. tapi jika kita sabar... BONUS WIL COME TO US MAaa..

hope lah aku berpeluang sambung belajar... otak aku nek beku dah sebab duduk rumah ni.. hehehe.. dan aku nak sangat belajar bende2 baru.. terkenang pulak saat belajar sejarah dan bahasa melayu dulu... kitaorang berlumba2 siapkan esei.... hahaha.. kalau tak siap anti konfem gaduh ke ape ke... selalu yang siap esei si Naziera la.. pastu baru aku.. diikuti Ekin, dan barulah kesayangan die pon nak siap.. sapo lagi kalau bukan Zpah... tapi selambat2 Zpah kan... paper die lah paling gempak.. hairan tol aku... aku wase die nye IQ memang power la.. cekap jek.. plus die memang kuat ingatan... nak tahu sebab ape? ye la.. cikgu bm dok tanye pasal tatabahasa melayu dekat die dengan terperinci siap dengan bukti lagi kan. die boleh jawab siot !!! wooo.. memang terror !!!

hahaha.. dis is da best moment la. hope die pon epi jugak la sekarang :) rindu sangat kat Zpah dan others... geng paling sporting dan Penyabar !! haahaa


1 comment:

ainulaqma said...

hani!! jgn risau. doa byk2 k? ade je tu peluang kt mane2.
aku pon dah rse bebal x blejar nie.hahaha