Wednesday, 20 July 2011

Ain Maisara dan Naqiah :)

Salam semua :) aku dengan riang mahu memberitahu bahawanya aku telah bertemu dengan Ain Maisarah serta rakan lame ku semasa tinggal di asrama dulu iaitu NAqiah Hanim :)

i think that time is da best moment i ever had ! mane tak nya, semasa aku melihat Ain Maidarah, aku menegur nye seperti sahabat lame aww... walaupun kami tak pernah berjumpa tapi bila aku cuba melambai ke arah nye di terus mendapatkan aku dan melayan aku dengan ramah nyaa.. fulamak ! memang rasa die ok sangat2 !!!!! cume tue la.. Azanil Fitri takde la pulak.. lau jumpa memang aku snap jugak pic dengan die.. hehehehe..tapi die ade travel ke sekolah2... jadi tak dapat la kami mahu berjumpa.. 

Saat2 aku mula duduk berehat pula, aku telah ditegur oleh rakan lame ku iaitu Naqiah.. alamak ai... die still maintain slim dan cantik :) .. die masi sopan dan baik budi bahasa nya.. jatuh cinta pulaa.. hahahaha.. seriusly la kan..aku jika dah buntu sangat2, aku mengadu kepada die sje.. die akan cuba mendengar selagi mampu la.. dan suka menasihati aku secara berhikmah.. aku paling tak suka aw orang tegur aku macam celaka.. tue macam takde ilmu je bentuk nye. memang niat nak tegur pi aku tak boleh terima.. fullstop !

dan.. hehehe.. aku temankan adik si eya... waaa... die pon dah nak masuk universiti dah tuee.. die amek course business... waaa... cayalah dik ! memang ok la tuee.. :) i love her so much.. hope aku tak broke her heart laaaa... entah kenapa aku jadi semacam tadi.. aduh.. aku ni bodoh laaaa.. ntah ape yg aku dok pikir agak nyaaa.. ni kerja setan la ni ! haisssh ! benci2... 



ok la... dats all :)

2 comments:

Naqya Nazrey said...

Honestly, kita tengah demam masa ni. Menahan rasa perit di tekak, pening kepala dan kepanasan badan yang hampir memuncak.

Nasib baik masih ada suara nak borak dengan Hani. Hehehe. Best moment in my life lah! :)

grawwrbabe. said...

hehe... memang naqiah kurus laa... len kali jage makan aw... windoo naqiah sangat2 :)