Tuesday, 5 July 2011

Cantik2 !!


Salam guyss.. dengan keadaan yang baru stabil ni.. aku rasa boleh jugak la bernafas.. hehehe.. errrk??? sebelum ni aku tak hidup ke??? hahaha.. mane ade laaa.. putus cintaaa laa.. gambaran jek yang "tak bernafas" uh... boleh jek hidup ni .. syukur alhamdulilah Allah bagi udara yang segar lagi dalam kehidupan seharian aku..:)

Semalam member baik aku dapat kekasih baru !!! ohoooiiiii... tak kuase la mak bila dapat tahu tue kan. hahah.. urmm.. actually macam marah sikit pi dah die nak gak yang baru tue.. OMG ! yang baru tue yang nak sangat die doe... pastue main pakse2 lak uh... kesian member baik aku ni.. takpe la... die masih ade AKU.. hahaha..

anyway aku rase sedih sikit semalam. yelaaa.. kalau die dah ade yang baru means die takkan contact aku agi ke ape kee.. ye laa.. aku dah lame da kacau bilau die tueee... bile die dapat someone new kan... mestilah nak spend ntuk yang baru tue BUT !!! gud newsss !!! die bagi tahu yang die masih contact aku walau mcm mane pon... huhuhuhuh... beb.. die kawan baik aku doe.. sekarang ni aku ade die jee.. walau pon die tue lembap reply mesej  ... hahahaha.. aku totap gak la member die coz macam mane pondie learn understanding aku walau pun hari2 kena marah kan.. haha.. die antara yg kebal ngan aku tuee.. aku bagi lah die waktu manje tuk beberapa hari kan.. waktu manje tue die wif kekasih die laa....

ok2... stop pasal die.. sekarang pasal aku. erk.. aku takde buat ape ..hanye memenuhi mase2 aku ntuk membuang lemak ni.. hope makin beransur ilang sikit2.. aku mahu sihat !..thanx kepada seorang kaka ni... kaka ni memang inspirasi aku sekarang ni iai tu KAKAK FYNAA. oh.. never been forget.. kaka comel aku iaitu kakak Ayu !!! hehehe
                                         let me introduce k.. yang pakai tudung purple tue aku (of coz la kan.. hahah...).. yang pakai tudung ala2 pink gitu ialah Kak Fynaa.. ( kaka fyna masuk entry hani ari ni ) dan last one...she is da one which so beautiful... hehe.. dis is my kaka Ayuuu !!! comel kan??? hehehe.. windu kaka ni :)

3 comments:

Cik Ladies said...

gambo yang last tu i terpikat.. ! haha XD

grawwrbabe. said...

hahahhaa... pic yg awal tue xterpikat ke???? hehehe

Misz Nine said...

Hahaha... Btol cakap Cik Ladies... :D Tepikat kott :D

Oleh Enchik Nine dan kini tidak fames dengan Notifikas1.