Wednesday, 7 March 2012

Spontaneous

Assalamualaikum ! Oh yeah ! Aku sudah pulang ke rumah kedua ku iaitu Puncak Perdana a.k.a Kolej Jasmine a.k.a Kolej Uitm Puncak Perdana. Ngee.. Alhamdulilah semuanya agak mudah diharungi cuma satu jek, aku kena cirit birit la mase nak balik uh.. erk ! Nak pulak naik tingkat 3 meh.. Syukur aku masih bertenaga angkat barang. heee..

Ok. Sebenarnya aku dah balik ke kolej pada 4 Mac 2012 dan baru sekarang aku nak update. Bukan kerana malas ye, tapi kerana aku agak sibuk menguruskan jadual waktu untuk ke kelas. Bukan sibuk sangat la tapi kena consider jugak waktu2 nye kan. Kate student. Ececeh.. nak poyo la tue kan aku ni kan.. Hahaha..

Tadi aku belek2 gambar kawan2 aku. Aku rindu sangat life2 mase sekolah menengah dulu. Damn. Totally ! Jadi, aku edit semua gambar2 lame. Seronok je rasanya masa tue. Aku macam tak perlu memikirkan tentang apa2 kemungkinan tentang masa depan. Namun semuanya sudah berubah kini. Aku ade borak dengan Jemir semalam. Hurm. Kawan kecil aku sorang ni. Damn dulu die suke panggil aku gemuk. Hahhaa.. Nanti dapat bini gemuk padan muke.. Ngeh3.. jahat2.

Pastu aku borak lak dengan Laila. Ni kawan K.belle dan jemir la ni. Aku kai redah je lau dengan kawan2 PNB diowunk. Hahaha.. Dulu aku sayang sangat dengan budak2 PNB ni. Sampai ade lah jugak dalam kalangan budak2 sekolah aku pandang pelik kat aku sebab aku sorang je kot yang lepas masuk hostel diowunk. Kah3.. Aku ni sengal. Abah aku pon join adventure untuk jumpe diowunk ! SWEET !

ok2.. tue semua kenangan lame yang sangat2 la indah bagi ku. Tapi aku tak tahulah kalau diowunk tak rasa sweet. Aku macam perasan sorang2 je kan. HEhehe.. it;s ok. Asalkan aku enjoy without feel hurt la kan.

Teringat lagi pulak dengan kawan2 lame aku mase kecil2.. hehehe kecil la sangat kan... Laila kata aku nye muka macam ustazah sebelum ni. Waaa.. ade jugak ek karakter ustazah kat aku?? hehehe... dats da opinion dat we cant denied.. hahahaha.. perasan lagi.. keh3.

Korang... Sepanjang hari ni aku duduk tengok cerita Harry Potter aje. Paling best cerita die yang last la kan for sure ! yeah  with deathly hollows !!! damn sweet harry dengan ginny. Aku berangan sebentar yang aku adalah ginny.. hehehe.. harry ni pon dah serupa macam jemir.. hehehe.. jemir lagi.. sori jemir.. U always attract my heart.. truely love u friends ! hehehe.. sengal.

Bukan setakat movie aku sebat tapi drama korea pon aku sedut.. hehehehe.. Kerja aku cari cerita2 baru daripada budak2 animasi ni la.. hehehe..Drama Korea yang aku tengah layan sekarang ialah Marry Me Mary. Maybe dah lame la kot tapi bagi aku, totap sedap !!! yeay ! clumsy but cute si Mae-RI yah..

Ni lah sahabat2 yang sedang aku kenang2 kan.. Mwuah.. sayang korang 



Ni lak movie dan drama yang aku sibuk layan.
Aku tak pernah bosan layan Harry Potter. Suke sangat2 !

Nice tak?? hehehe.... nothing to do right now anyway. Lagipon kelas aku start pon, kena tunggu nota and cari nota sendiri jugak anti. Hehehe.. Malas tue sikit2 pon ade gak.. hehehhe





2 comments:

cOcoOn said...

gmba sy de!=D

grawwrbabe. said...

Ye syggg.. awak kan sahabat saya dunia dan akhirat.. ^_^