Tuesday, 27 March 2012

Blogwalking ^_^

Assalamualaikum

Nak tahu tak. Hehehe. Esok pagi aku takde kelas tapi petang ade kelas gak la. ngee ;p. Jadi, hehehe dengan rasa riangnya aku mula buat blogwalking malam ni. Aku try follow seberapa banyak blog sambil baca entry2 mereka Kebanyakannya cerita mereka agak menarik tapi satu je la, aku rimas la mereka2 ni letak gadget2 kat sisi blog. Ini semua boleh mendatangkan kepada loading dan waktu menunggu meh. Nak letak gadget boleg tapi jangan berlebihan sangat ye kawan2. Tips ni.. Hehehe.. 

Macam mana pon, aku mahu bagi kredit dengan berlambak2 nye terhadap Mr. Dean a.k.a Dean Uitm Puncak Perdana. Member aku di Kampus la. Minat kami agak sama. Kalau jumpa mesti topiknya kena je kalau ajak borak . Hehehe. Kekadang tak sedar dah pukul berapa lau berborak dengan dia. Karakter die yang macam along memang buat aku kagum dengan dia. Friends, may u always success in everything Insyallah. 
Mr Dean!

Die pon banyak sokong aku dalam bergiat aktif berblogging ni. Thanks friend ! Amat payah aku nak jumpa kengkawan yang sokong berblogging dalam real life aku. Kebanyakan nya hanya suke melihat aku berblogging. Sebab kekusyukan aku tue kan membuatkan kepala aku tak sesak nak fikir masalah remeh temeh yang dulunya buat aku jadi agak tak betul. Alhamdulilah kini aku makin ok. Gembiranya. Lega juga sebab budak2 rumah tak pernah berhenti untuk buat diri ku ketawa. Bukan ketawa lupa diri tapi cukup untuk menceriakan diri dan mampu terus menimba ilmu dalam keadaan tenang dan mudah. 

Tambah pula, kita ni masih muda kan. Jangan berhenti nak menimba ilmu dan pastikan faham dengan ilmu yang dipelajari, selepas belajar dengan baik baru boleh aplikasikan dalam hidup. INGAT ! belajar bukan semata2 kerana terpaksa tapi sebagai bekalan dunia dan akhirat. Jangan pandang enteng dengan ilmu2 yang sedang korang pelajari dan jangan mudah putus asa. Putus asa adalah godaan syaitan paling tertinggi setelah MALAS ! :) 

May u all happy in absorbing the new studies ^_^


5 comments:

Iera balqis said...

it's my pleasure..welcome =)

anyway , pleaase visit & follow my blog..please give some an ur opinion my entry also..tq..happy berblogging ^^

Bidadari Besi said...

Ye, yang penting, tamao malas-2 ;)

grawwrbabe. said...

^_^ oraite korang sume..

ezyra daniel said...

t lehh laa mintak sis terjah blog n bce entry zyra heheh..uwhh ye,,ahbunx uwh kwn sis upe nye hehe

grawwrbabe. said...

Huhuh.. A;ah.. tue member akak. Same kampus :)