Friday, 23 March 2012

Hilangkan stress =)

Assalamualaikum.

Hari ni sepatutnya aku dan kawan2 ku ambil kad pengenalan kami yang baru sahaja dibuat 2 minggu lepas. Ni kes sebab nak update kad pengenalan yang dah diperkenalkan tue la. Jadi, kami tak nak la lambat2 update kad pengenalan memandangkan umur kami makin meningkat. Malangnya, kad pengenalan kami belum siap lagi. Jadi, ni lah kerja kami setelah berasa stress tak dapat kad pengenalan lagi. =)




Lepas dah keluar dari kampus, aku agak hepi dan chill lah =) Well, sejak jadi single ni kan. Hahaha. Im totally love my friends. Mereka always ada kerjasama. Moga sifat ni berkekalan hingga ke akhir hayat. Comel tak kami?? Hehehe.

10 comments:

Cik Jannah said...

amboi ! nak ais !

bellebielle said...

biler nk belanja saya aiskrim cik hanie ??

grawwrbabe. said...

Hehehe.. @cik jannah ais ade kat kdai ngeh3.

@bellebielle Insyallah. Lau k.belle jumpe hani, hani blnje ye :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia tak tukar lagi kad pengenalan .. ahaha :)

sherotpetot said...

waa karaoke.. suke suke suke. gian nak karaoke. huhu follow blog u :)


oh jemput shopping kat blogshop i. banyak baju beg cantik-cantik blake sini
bawalbiru.blogspot.com

grawwrbabe. said...

Hehehe... rmai pon xbuat agi..

haney said...

nak eskrem

grawwrbabe. said...

hehehe... lau sye kaye sye blanje kowunk ye ngeh2..

qistina ibrahim said...

I Love BR

MR.DEAN said...

wah... gambat aku ada sekali na... follow blog aku http://mr-dean.blogspot.com