Saturday, 31 March 2012

Cuci mata jom !

Assalamualaikum.

Hari minggu yang sangat free. Hehehe.. Masih lagi terselit assignment meh. Tidak akanku lupakan tugasan2 ku :p. Ok.. Just nak tunjuk pic2 yang aku dah edit :) ngee.. Semuanya RANDOM OK. !


Hehehe. Akak aku mcm Blurr.. Die tengah geram tengok brg2 Padini. nGeh3..Dapat belanja die buat aku cukup hepi. Pi time die gaji anti lagi aku mao ajak die shopping ! huhu

Kasut yang aku beli ntuk gi kelas. Kasut yang dulu lunyai tapak nye. Actually aku mahu yang kasut ala2 minah2 Korea tue tapi... hahhahaa.. entah la. ;p
Ni aku buat hari Khamis. Pagi2 mao bangun sebab mahu derma darah. Kelas aku tak dapat pergi sebab dah terlajak waktu tidur ku :P memang sengal kan. Tapi macam mane pon aku nak jugak sumbangkan darah ku kerana ingatan ku sentiasa teringat pada arwah mak..  


Ni hanya aku. Mempoyo sebentar dengan fon BlackBerry kesayangan akak aku. Puas aku main picit2 dengan fon tue. Hehehee... dapat picit2 pon jadi la kan.... hehehee..  
Ayeb letih cangat main2 kat luar umah kak Yam. Jadi, riba ku menjadi tempat die beradu. Terbaik la yeb !  Die memang macam baby. Dodoi la skit pastu mesti nyenyak tidur.. Alololorrr... comeinye die. Windo nak melok die erat2.. hhehehe.. love u ayeb !

Abot. Sejak aku dah sampai hingga aku nak balik dari melawat kak Yam, die beraksi manja ala2 kucing betina gitu sedangkan die jantan. hahaha Ketembaman die hasil menyedut vitamin yang akak yam suapkan kat die. Dulu die kurus sangat. Sekali pas mam vitamin, twos jadi bam2.. macam aku.. hahahahhaa ;p

Ape cerita korang pulak? Aku just tak puas hati dengan Jusco Bukit Tinggi. Kenapa bila sampai sana aku rasa suram giler? Hurmm.. Mid Valley lagi syok kot aku rasa. Pasni nak ajak member aku pergi Sunway pulak la.... MEmbeli belah di sana.. hehehehehe.. 


4 comments:

ezyra daniel said...

hehe..chomeyy nye kucing tu..cam akk jugak^^

Raja Fara said...

auww,derma darah.Tak sakit ke? gerun tengok :O

Raja Fara said...

auww,derma darah.Tak sakit ke? gerun tengok :O

grawwrbabe. said...

huhu.. derma darah baik ok dik... Xde pe nk diseramkan.. :)hehehe.. to ezyra kucing uh agi comei dri akak.. hehehhe