Friday, 30 March 2012

Call.

Assalamualaikum ! ( jawab ye ;p)

Aku memang takde kelas hari ni jadi update je la ape yang ade kan. Hehehe. ;p Anyway, abah aku dah tepon aku pepagi lagi. Hehehe.  Sepatutnye aku kol die, tapi aku tidur ak tadi jadi, abah nye turn la kol aku, Yeay ! Dengar je suara aku die suruh aku ketawa dalam suara serak. Auw ! seksi mak taw.. hahahaha

Lepas dah caka ngan abah, as usual, akak aku nye turn lak. Die mao datang Puncak ! Terbaik Aku dah lame tak keluar dari rumah tercinta Kolej Jasmine aku ni. Bersabar dengan ujian yang ada di sini. Alhamdulilah, mampu jua aku harungi. 

Semalam aku tak ok dan moga2 aku ok untuk hari yang seterusnya. ^_^ tue sahaja wish aku. Hargai buat sesiapa yang sayangkan aku. Yang tak sayang tue boleh blah ! huhuhu.. Ade aku kisah? xkisah pon.. ;p Yang pentng bahagia bersama tersayang. 

Aku nak belanja akak aku hari ni. Kesian hari tue die menghempas pulas kerja nak bagi duit kat aku. Waaa.. so sad.. air mata keluar taw... Jangan cakap kat die k.. huhuh.. Die pandai mengintip aku.. pepandai la kan.. hehee. ;p

Korang macam mane pulak?? ada nak belanja adik beradik korang x?

2 comments:

Ardini Izzati said...

entah kenapa saya memang kedekut nak belanja orang :)

Adah said...

nice entry . hehe .