Wednesday, 28 March 2012

Air mata terima kasih

Assalamualaikum.

T_T << Air mata aku mengalir tadi. Aku hanya fikir satu sahaja, "Allah menduga kerana sayang". Aku menerima dugaannya hari ni. Malah, keluarga aku pun sama begitu. Aku bila dengar suara abah, aku memang menangis. Tak sanggup nak cakap apa dah. Sebab aku tahu apa jawapan die. Sebak. Kesian abah.. 

Buat teman yang memahami, i know u will know what it is right. Sedih meh. Aku ingat tadi aku boleh tahan. Aku memang buat hal aku je, memandangkan kat Kampus aku ada Karnival D'Puncak. Aku cuba nak enjoy suasana tue tapi aku hanya mampu bertahan sebentar sahaja. Aku melihat sahaja mereka tersenyum gembira.Aku memang tak nak diorang nampak muka aku.  Hari ni memang aku punye hari untuk bersedih kan? Moga ujian ni aku mampu harungi. 

Aku tak fikir aku sorang je sedang bersedih. Member baik aku, si nazira pon tengah sedih. Ayah die tak sihat. Kesian dia. Moga pak cik cepat sihat ye. 

Dengan serentaknya pulak, aku teringat pada arwah baba. Aku ingat lagi. Dulu2, dia lah yang hulurkan bantuan masa aku nak masuk belajar. Tak sangka tue kali terakhir dia tolong aku. Aku janji aku takkan berhenti doakan dia. Aku sayang baba sangat2. 

Sekarang ni, aku nak sangat ucapkan terima kasih yang tak terbilang pada mereka yang sudi bantu aku hari ni. Korang semua dah menyentuh lubuk hati aku. Korang jauh dari aku tapi korang paling dekat di hati aku. terima kasih Mama, Mr. Dean, P-Kah dan Syuhana. Insyallah, aku akan tolong korang semula di saat korang memerlukan pertolongan. 

Hanya Allah yang dapat membalas jasa baik korang semua

3 comments:

♥ Syikin_My ♥ said...

sangat touching, kadang2 selepas menangis hati kita terus akan menjadi kuat, lepas lah sepuas2nye kemudian awak kan merasa lega......

Karukord Jagau's said...

salam kenal dari saya...x mo nanges2 ye (^__^)

grawwrbabe. said...

terima kasih kerana sudi baca, Luahan rasa hati ;')