Thursday, 8 December 2011

kuat !!

Salam... for my beloved una.. i love u so much coz u try to be with me when im being so crazy in a moment... aku sedang hepi boleh bertukar kepada stress nak mampos.. perh... ok.. aku tegur una mase on9 facebook malan tue dan una cube ajak aku kuar malam uh gak.. then aku pon on.. aku siap2 dan kuar dan tungga una datang.. Una seriusly memang jenis lau die cakap waktu tue, waktu tue gak die datang... tue sebab aku sayang die... lau die xdapat datang, die akan inform so aku xde ar panas hati kan..

erm... una.. ko xbagi aku nangis kan.. hahaha.. so ko akan sentiase buat lawak dan berkelahi dgn aku smpai aku gelak je... mwuahh.. thanx sygg... aku lupe byk masalah bile aku bersama ko... sume nye pergi sementara waktu.. seyes ko leh jadi pengganti baba buat aku... jangan tinggalkan aku ok sygg.. aku syg ko sangat2... aku da xde sowang kwn da.. sebab.. ermm..rase nye dua kwn baik aku dah xde dalam hidup aku.. kesibukan  berjuang dalam hidup agak nye.. biarkan je la.. diorang dah besar... moga mereka bahagia dan tenang sahaja tanpa aku :)


ok... aku di sini agak biase sahaja... merindui keluarga tercinta but seriusly.. xleh nampak diorang nanti aku nangis... i dont know why.. maybe sebab takut kehilangan lagi.. moga aku kuat sentiase.... aminn

p/s : final exam nak dekat da.. lupekan semua kekasih.. dan berkasih syg la dengan buku2 dan note2 tersyg.. hehehhe.. gud luck HANIE ! mwuah !

2 comments:

Lelaki Ini said...

moga kuat2 okeyh!

norule said...

hahha...syg ko sgt2 gak..thanks 4 d story..mlu r aq beb..heee..:D.
Btw..gd lck 4 final exam yer yunk..
p/s:pape hal cntct jek aq..:D