Monday, 7 November 2011

maaf

Salam.... aku tahu silap nye diri ini.. namun ku pohon kemaafan kerana aku xmampu memenuhi permintaan ko.. aku tahu aku bukan kawan yg baik yg ko inginkan sangat.. aku tahu ko kecik hati dengan aku sebab aku xdapat keluar dengan ko.. dah berjanji macam2 kan dengan ko.. tue yg ko perli aku uh kat fb  kan... xpe.. aku memang marah awal nyee.. pi nak wat macam ne...?? aku hanya mampu minta maaf.. aku contact ko.. no respon... sampai tersilap cntct da..pi ntah la.. bila ko tahu tue aku.. ko diam.. xmo pon nak reply balik mesej uh..

pi aku kecik hati yg amat bila tengok ko boleh update status ko.. sedangkan komen aku yg lalu kat post perli ko ntuk aku tuh pon ko xblas2.. sedangkan aku pernah buat post yg aku rindukan ko.. pi... sia2 je.. masih takde respon.. apesal??? besar sangat ke silap aku?? ko pernah je tinggalkan aku mase masuk form 6 dulu.. sakit hati waktu tue tak dapat aku gambarkan sebab ko share ngan kengkawan yg lain2.. yg sudi bersama dan dekat dengan aku hanya seorang.. UNA... tersayang aku ni lah yang tidak henti2 cntct aku...

kalau tak puas hati cakap direct weyh dengan aku... jangan kai fb status.. aku BENCI. kate kwn baik.. pi apesal ke sane lak??? heran ar aku... ko memang xsayang aku la kan. fine.. aku tahu ko pon dah ade ramai kawan yang best2 n pandai2... aku ni ape lah sangat..cikai2..

ni semua memang luahan aku... aku tunggu ko.. pi ntah la. aku rindu ko tahu x??? aku sayang ko tahu x?? sebab ko selalu dengar luahan aku.. pi kini... memang kita kena berpisah la kan??

walaupun aku dah masuk belajar... aku tak pernah nk lupe kengkawan lame aku... aku tahu akuni kasar.. kekadang buat hati kengkawan terguris.. maafkan la yee.. aku sendiri kekadang tak sedar...

pada kau.. E. N..  lau ko masih nak tersinggung dengan aku.. xpe la.. ko lupekan je la diri aku ok... aku redha.

p/s : khas buat mu Efira...

1 comment:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow