Wednesday, 5 November 2014

Macam ni ha aku sekarang. Termenung mencari ayat. 

I have no idea now. I feel terrible with myself. Letihnya. Bila waktu dah takde idea, keadaan diri memang tak best. Sangat2 tak best.

Mata mengantuk. Nak tidur. Nak rehatkan kepala ni.Pusing fikirkan idea. Aku cuba dan cuba. Tapi masih aku rasakan effort aku sebenarnya kurang.


2 comments:

Abang Bear said...

Salam boss... dapat update perasaan yg macam tu pun dah okay juga tu...

nak dapat idea menulis kena rajin ke blog orang lain and cari idea kat situ...

salam kenal

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)