Wednesday, 22 February 2012

Result

Assalamualaikum... Hari ni meriah kat Facebook pasal result. Warga Uitm Degrees dah dapat result meh !! Jadi, seluruh warga kampun kecoh... !! hahaha... Kami sebagai student bersyukur dan mahu pastikan markah kami ditingkatkan lagi. Jangan main2. Aku masih tidak puas hati lagi dengan result aku tapi alhamdulilah lah semuanya lulus dan tiada repeat paper. Kalau ade repeat paper, nazak la weyh...

Kawan-kawan aku pun dapat result yang bagus2... Along aku cakap, Sem 1 ni agak mudah nak kejar pointer 3 ke atas, jadi, Sem 2 aku mahu tingkatkan lagi. Ha?? Berape??? ok2.. here is my result :


Abaikan C aku tue. Hehehee.. Macam mane pon, tak lame lagi aku akan masuk Sem 2. Moga imanku makin dikuatkan dan sentiasa sabar. ^_^

P/s : Subjek yang dapat A ialah subjek yang lecture aku suke panggil name aku dalam kelas.. Hari-hari dipuji. Ngeh3.. sengal kan.. pi aku bersyukur kerana ade jugak A.. Moga Next Sem aku dapat agi tinggi

6 comments:

Noraim said...

tahniah lulus semua :)

LeLy shuhada shaari said...

tahniah...

grawwrbabe. said...

Thanx sygg...

Bidadari Besi said...

Tahniah :D

grawwrbabe. said...

thanx sume :)

kay_are said...

bagus r takde yang kne repeat.. next sem kne usaha lebih lagi ye? gud luck!! ^__^