Monday, 13 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Assalamualaikum. heee.. dah lame tak join pape segmen daripada Ben Ashaari ni. Pape pon, aku join segmen bertujuan untuk mengajak ramai lagi bloggers or free readers untuk same membace bahan ilmiah yang aku kongsikan di sini. Sama2 kita mendapat manfaat. Selain daripada itu, aku juga boleh pergi ke blog2 yang lain untuk menambahkan lagi kawan2 dan bahan bacaan yang bermanfaat. ^_^ moga pendekatan dalam segmen ni memberi manfaat kepada para bloggers. Aku juga mahu meletakkan satu link entry aku yang bagus untuk pembacaan pembaca iaitu Pendekatan ibu bapa dengan anak-anak . Entry  ini agak bagus untuk semua pembaca. Artikel yang aku kongsikan. Sekadar berkongsi ^_^ 
Selamat datang dan selamat membaca :)

25 comments:

cinnamon.com said...

follow dr segmen BEN ASHAARI.

~ Secantik hati ~ said...

dari segmen yg same..folo sini..jom jengah blog cheq..klu folo blog cheq pn sgt oke..heheheh
http://secantikhati.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

xaty said...

salam singgah blog CikHanie. link dr blog BA :)

Natasya Naslin said...

assalam .. hye gorgeous =)

follow dr blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

diarinadiaa said...

haii!!ok2!!i daqh jalan2 kat sini!! simple belog but nice!!
singgah sini gak ye http://diarinadiaa.blogspot.com

Pka Rahim said...

hi singgah dr blog abg ben. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

mieza said...

hai kamOo. singgah sni dri blog BA

:: Cik Nur :: said...

dari segmen yg sama... dan follow.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Lulu Caldina said...

Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
keep it up ^__^
Inilah masanya untuk bertukar..

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

Rocker Hearted Girl said...

Bagusla entry yang awak suggest tu.. Full of information.. :)

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Fendy said...

Salam singgah n follow sini...
Salam perkenalan dari fendy

jemput singgah

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

mhz dri COOL fm datang terjah..MHZ tengah nak carik blog untuk letak dalam blog list..kalau kamu sudi letak COOL fm dalam bloglist kamu, inform MHZ dgn memberikan komen pada entry di bwh ok..nnti MHZ pn akn letak blog kamu dlm bloglist COOL fm ok..hoho

http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

BELOG GILA said...

singgah sini dari segmen yang sama...
follow blog nie jugak...
SUPPORT BELOG GILA JUGAK K!!

http://belogila.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Mohd Hakimi Zulkifly said...

mhz dh ltk blog kamu dlm blog list cool fm..jgn lupa ltk cool fm dlm blog list kamu ok..thanks

9n0L4 said...

jalan jalan ke blog ni & follow juge. lucky no 565. hee. ben ashaari kirim salam pade hanie. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

shairah said...

hyeppp..
singgah dari segmen abg ben..
jenjalan+ follow..tq..;)

http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Adila Saidi said...

blogwalking ke sini dari segmen abg ben:)

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

steffany daph said...

nice blog yer. dtg dari segmnen ben ashaari. done follow u. ada hari, baca ur entri. singgah la my blog kalo sudi (:

Nur Zulaikha said...

follower 581 jnguh awk kt sini..jom jenguk N.Z kat sane plak..

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)