Saturday, 6 August 2011

HaniWani


Salam semuaa... yeahhh !! akhir nye aku berjumpe juga dengan sahabat Facebook dan Blogger aku.. hahaha.. sape lagi kalau bukan si Wani.. well so pity to her coz dat time die demam.. but anyway ok la kan... tempat kami jumpe pon agak grand.. hahaha... KLIA airport !~hehehe...  ;

anyway mase tue akak die baru balik dari JOrdan...perhh ! memang syok sangat dengar orang study kat luar negara ni.. hehhee.. kalau ade peluang, memang aku nak jugak futher study kat sane weyh :)

ok2.. mane kta tadi??? ha... wani... aku mase nak jumpe die, hanye pakai baju cikai2 jee.. sekali bile die sampai kan.. alamak.. ! hahaha. pakai kebaya la pulak.... family die mostly pakai baju kurung la.. waa... segan gilerr.. tapi xpe demi kawan aku kena gak wat muke tebal. ! hahahaa

mase jumpe die, aku memang nak zoom kekecilan badan die.. hahaha.. sebab nya badan aku sungguh besarrr !!! hehehe. bile dah jumpe, memacam story la aku share.. hehehe.. sampai lah mak die ternampak aku, dan tiba2 peluk aku.. hahahahahahah !!! nak tahu sebab ape???? sebab aku sorang jek teman akak die kat situ sebab mostly kawan akak die dah ade yang bertolak balik ke rumah... hehee.. akak wani serius cantik.. no doubt la... tambah lak die pakai tudung labuh dan jubah.. ayuu nyeee !!!!

ok2.. mane tadi?? haa.. okae2.. wani... ape lagi ek?? aku ade jugak snap pic dengan die.. die mane nak ingat snap gambar... hahaha.. nasib memori mind aku kuat.. hehe.. okae la.. sampai la di sini... hereee are da pictures !!!

ok tak????? demi sahabat ku redahkan jugee... hehehehe

1 comment:

waniey said...

oh..leher ku panjang..hahaha