Tuesday, 9 December 2014

Minggu ni aku keletihan. Progress video sudah pon  bermula. Tapi macam tak laju pulak.

Pape pon aku hepi mule tersenyum lebar kerana aku dapat beli fon baru. Fon tue aku dah lama idamkan spec die cume baru jmpe jenis yg aku berkenan~ Thanx tok guru coz kasi pendapat dan cadangan semuanya. Very good ur opinion~ Susah nak dapatkan pandangan org berilmu ni di mana2.. Kekadang ada tapi tak selalunya tepat. ~

Alhamdulilah aku semakin pulih. Memang berfikir tapi... takpela itu semua ujian.  Memang dengar kedengaran gosip semua tapi biar kan saje sebab aku letih mendengar. ~

2 comments:

Najib Ariyan said...

see... masa akan mengubati... dan mentabah kan hati

Najib Ariyan said...

Salam

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Semoga tahun2 mendatang menjanjikan kemakmuran, keamanana dan kesejahteraan kepada kita semua.... aminnn....